Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

1.500 de studenti ai UBB au fost instruiti pana acum cu ajutorul sistemelor donate de TCNET

Incepand cu 2009, peste 1500 de studenti din cadrul Facultatii de Business ai celei mai prestigioase si importante institutii de invatamant superior de stat din Romania – Universitatea Babes – Bolyai din Cluj, au fost instruiti cu ajutorul sistemelor donate de TCNET.

Sistemul de gestiune hoteliera – Medallion Property Management System si Suita eXpresSoft – sistemele de marcaj si gestiune au fost oferite de catre TCNET primei universitati cu programe dedicate industriei ospitalitatii. Astfel studentii au avut oportunitatea sa cunoasca si sa invete cele mai eficiente sisteme informatice din domeniul HORECA.

Conf. Univ. Rus Veronica, Facultatea de Business, Universitatea Babes-Bolyai

In 2009 am introdus un curs optional de Sisteme informatice in servicii de ospitalitate in programa de studiu a studentilor de la specializarea Administrarea afacerilor in servicii de ospitalitate a Facultatii de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. In cadrul acestui curs am dorit sa oferim studentilor nostri posibilitatea sa lucreze intr-un sistem de gestiune hoteliera. TCNET a fost compania care a raspuns cu promptitudine si profesionalism cerintelor noastre si a fost dispusa sa ofere licente educationale (pentru sistemul de gestiune hoteliera Medallion). In plus studentii facultatii, atit de la nivel licenta cit si de la nivel masterat, de la specializarea Management hotelier, au posibilitatea sa lucreze si cu sisteme informatice de gestiune a restaurantelor: eXpresSoft Check si eXpresSoft Master, sisteme care au fost recomandate si furnizate de TCNET. Laboratorul in care se desfasoara activitatile educationale, dotat cu un terminal touchscreensi o imprimanta termica, ofera astazi studentilor conditiile ideale pentru formarea de deprinderi si abilitati necesare in domeniul serviciilor de ospitalitate cerute pe piata muncii nationale si internationale. Parteneriatul cu TCNET ne ajuta sa promovam un sistem educational de excelenta.”

Directorul Executiv, Verboncu Andrei a mentionat ca “TCNET incurajeaza instruirea si dezvoltarea de talente pe zona de IT din domeniul ospitalitatii in Romania.”

Author

happyadmin