Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Winn POS – Bruno Wine Bar, Bucuresti

Clientul:

Bruno Wine Bar & Bistro este povestea unei frumoase invitatii la calatorie pe drumul vinului, care incepe intr-un loc cu personalitate din Bucuresti, pe strada Covaci din Centrul istoric al capitalei.

Un balans atent dintre “l’apéritif et le digestif”, plus o selecţie de brânzeturi fine şi gustări în combinaţii perfect echilibrate pentru că, la fel ca şi în cazul unui “marriage” reuşit, vinul şi mâncarea nu pot fi separate – fiecare îmbunătăţeşte şi întăreşte experienţa întregului.

O calatorie care de la primul pas iti trezeste toate simturile si te poarta pe 4 continente, avand ca ghid un expert: pe Razvan Jurca, critic de vin international si jurnalist de vin afiliat FIJEV (Federation Internationale des Journalistes et Ecrivains des Vins), corespondent al Decanter (Londra), Wine Spectator si membru in comunitatile snooth.com si mustlovewine.com.

 

Provocarea:

Managementul Bruno Wine Bar & Bistro avea nevoie de cea mai potrivita solutie pentru organizarea stocurilor si evidenta gestiunii antreprizei.

Oferind aproape 100 de vinuri, din 21 de soiuri si 12 tari, clientul a dorit sa asigure permanent disponibilitatea produselor sale, dar si un bun control al costurilor.

 

Solutia:

Echipa TCNET a propus si a realizat implementarea solutiei Winn POS.

 

Beneficii&rezultate:

In cazul unui business care pune accent pe rafinament si experiente multiculturale, pentru Bruno Wine Bar & Bistro era foarte important sa cunoasca in detaliu preferintele vizitatorilor sai in materie de vinuri, astfel incat sa poata face pentru acestia cea mai buna selectie de gama, incepand cu categorii si continuand cu sursele si zonele geografice de provenienta ale produselor.

Posibilitatea de monitorizare eficienta a vanzarilor asociate preferintelor clientilor sai  face ca povestea Bruno Wine Bar & Bistro se scrie cu si mai mare succes dupa implementarea Winn POS. Atata vreme cat partea administrativa a businessului este sub un bun control, echipa de management se poate concentra exclusiv pe optimizarea selectiei de produse si pe crearea de noi experiente pe care sa le ofere oaspetilor sai.

Author

happyadmin