Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

7 motive pentru ca site-ul hotelului tau sa contina un motor de rezervare

Salveaza timp pentru clientii tai si transforma site-ului tau intr-un instrument de generare a veniturilor!

Sistemul de rezervari online este o investie cu rezultate rapide si costuri reduse. Integrarea unui motor de rezervare in site-ul hotelui iti ofera mai mult control asupra costurilor si iti poate transforma vizitorii in clienti.

Un site ce beneficiaza de un motor de rezervare are numeroase avantaje:

1) Minimizarea riscului si cresterea securitatii tranzactiilor

Majoritatea clientilor sunt ingrijorati de redirectionarea catre un site intermediar. Minimizeaza-ti riscul ca potentialii clienti sa renunte la site-ul tau prin implementarea unui motor de rezervare pe site-ul hotelului, care sa ofere un grad sporit de securitate prin criptarea datelor de pe cartile de credit si a tranzactiilor bancare. Clientul tau va avea acces direct la rezervari si se In1_Salesva simti confortabil ca datele lui de indentitate sunt gestionate in siguranta si fara riscuri!

2) Cresterea traficului pe site

Oferirea pachetelor/ofertelor si a tarifelor speciale pentru rezervarile online prin site-ul propriu are ca rezultat cresterea traficului si atragerea de noi clienti pe site-ul hotelului.

3) Informarea in timp real

Instalarea unui motor de rezervare ofera clientului date reale si corecte despre disponibilitatea camerelor, modificarile de pret, noi oferte si pachete. Un motor de rezervare ofera clientului viteza si flexibilitatea, profitand de rezervari last minute 24 ore/7 zile pe saptamana cu plata directa.

4) Cresterea controlului asupra procesului de conversie

Utilizarea unui motor de rezervare integrat ofera un control mai bun asupra procesului de conversie, a ratei de revenire pe site si minimizeazaa dependenta de agentiile ce fac rezervari pentru hoteluri. Poti creste venitul pe camera prin modificarea tarifului in orice moment in functie de gradul de ocupare!

5) Cresterea vanzarilor

O parte importanta din vanzari se poate pierde cind vizitatorul este nevoit sa deschida o alta pagina sau este transferat catre un intermediar pentru a face rezervarea. In1_FidelizareCu cat mai multi pasi trebuie urmati pana la finalizarea rezervarii, cu atat creste riscul de abandon al procesului. Simplifica pasii procesului de rezervare si fa sa fie mai simplu si mai accesibil, fara sa renunti la actualele forme de rezervare pe care le folosesti!

6) Ajutor in construirea unui brand loial

Este foarte important ca oaspetele sa se reintoarca pentru rezervari repetate. Ajuta-l sa devina loial brandului tau si ofera-i cel mai simplu mod de acces : rezervarea camerei direct de pe site-ul hotelului.

7) Ajutor in fidelizarea clientilor

Fidelizarea clientilor prezenti pe canalale de socializare si oferirea unui motor de rezervare destinat acestora iti va creste rata de conversie, iar prietenii tai vor avea la indemana cea mai usoara solutie de rezervare.

 

Contacteaza-ne si afla cat de simplu si usoara este implementarea un motor de rezervare in site-ul hotelului tau.

Author

happyadmin