Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii – o radiografie a sectorului HoReCa

TCNET a participat recent la prima editie a Conferintei Nationale a Industriei Ospitalitatii, eveniment dedicat afacerilor din industria HoReCa, organizat de HORA Romania, la Bucuresti.

In cadrul conferintei s-a facut o radiografie a sectorului din punct de vedere economic si fiscal. Printre invitati s-au numarat reprezentanti ai autoritatii centrale :  Mircea Dobre, Ministrul Turismului, Florin Jianu, membru CNIPMMR, Dragos Anastasiu, General Manager Eurolines Grup; cat si a autoritatii fiscale Bogdan Stan, Presedinte ANAF, Gabriel Biris, Avocat la Biris&Gordon, Legal&Tax. S-a discutat despre legea turismului, invatamant dual, abuzuri birocratice, fonduri de investitii private pentru proiecte noi , legea preventiei si despre casele de marcat cu memorie fiscala.

Tcnet

Partea a doua a evenimentului a adus in discutie subiecte din sfera bunelor practici operationale. Radu Savopol, creatorul 5 To Go, a povestit despre francize, Calin Ionescu, COO Pizza Hut, PHD, Paul, KFC, Cinnabon, Hard Rock Cafe, a vorbit despre importanta fidelizarii angajatilor prin promovarea din interior, Dan Isai, Ceo Salad Box, a evidentiat importanta timing-ului in lansarea unui business, Mihai Popescu, Designer & Proprietar Fratelli, a facut diferenta dintre standardele din bucatarie si standardele care tin de designul unui local, iar Horia Szabo, Marketing Manager la Conacul Archia, a spus ca omul trebuie sa ajunga in fata brandului pentru a atrage consumatorii de azi.

Invitatul special David Bosshart, CEO-ul Institutului Gottlieb Duttweiler pentru studii economice si sociale a vorbit despre schimbarile obiceiurilor de socializare datorate evolutiei tehnologice si despre schimbarea focusului de la produs si servicii la experienta clientului. De asemenea, s-a punctat importanta tehnologiei in procesul de intelegere a obiceiurilor clientului si utilitatea implementarii dorintelor si asteptarilor consumatorilor prin procese, produse si tehnologie.

In concluzie, a fost mult peste nivelul de asteptari pe care l-ai avea din partea unui eveniment aflat la prima editie, in ciuda faptui ca aceasta industrie inca mai are ceva problem de rezolvat.

Felicitari pentru organizare!

Author

happyadmin