Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri
Pirates resort

Complexul Pirates Resort din Mamaia isi optimizeaza traficul pe site cu ajutorul solutiei RateParity

Utilizand deja solutiile complete furnizate de TCNET, Complexul Pirates Resort din Mamaia a devenit, incepand de astazi, prima locatie din Romania care utilizeaza solutia RateParity, un instrument creat special pentru unitatile de cazare care doresc sa eficientizeze traficul pe site-ul propriu. RateParity reuseste prin modulele sale configurabile – comparator tarife, widget recenzii, chatbot AI sau oferte speciale – sa sporeasca conversia vizitatorilor site-ului web in clienti ai hotelului.
Prin utilizarea acestui modul, vizitatorii site-ului sunt incurajati sa isi faca rezervari direct in site, la cel mai bun tarif disponibil, fapt ce creeaza o relatie directa intre hotel si client. Mai mult decat atat, RateParity are un tablou de bord care ajuta la urmarirea traficului pe site, calculeaza in timp real rata de conversie si multe alte rapoarte utile atat managerilor cat si departamentului de marketing, vanzari.

Complexul hotelier Pirates Resort Mamaia va folosi aceasta solutie pentru cresterea gradului de ocupare pentru cele 158 de camere duble și 8 apartamente. Pentru fidelizarea clientilor complexul pune la dispozitie un restaurant, terasa cu vedere la mare, bar, locuri de parcare, piscina incalzita cu zona pentru copii, loc de joaca pentru copii, spectacole si divertisment.

Mai multe detalii despre RateParity si alte produse din portofoliul nostru: https://www.tcnet.ro/optimizarea-ratei-de-conversie/

Author

tcnet