Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

eXPresSoft Check&Master – Restaurant KUIB Hotel Piatra Soimului

Clientul:

Complexul Piatra Soimului este in topul preferintelor turistilor care viziteaza Sinaia sau a localnicilor care vor sa savureze o masa delicoasa in cadrul restaurantul Kuib.

Dezvoltat ca un concept unic de pe Valea Prahovei, Hotelul Piatra Soimului este etichetat ecologic, oferind servicii prietenoase cu mediul intr-o locatie ce se învecinează cu pădurea, muntele si libertatea cerului.

 

Provocarea:

La inceperea activitatii, managementul restaurantului Kuib din cadrul Complexului Piatra Soimului isi dorea o solutie de gestiune a restaurantului complet integrata cu activitatea hotelului.

Aplicatia trebuia sa optimizeze functionare restaurantului si sa automatizeze fluxul de activitati dintre restaurant  si bucatarie. Departamentul de contabilitate avea nevoie de o aplicatie dedicata gestiunii stocurilor alimentatiei publice si, totodata, era important sa fie posibaila integrarea cu sistemul de gestiune economico-financiara.

 

Solutia:

Suitea eXpresSoft a fost propunerea echipei TCNET.

 

Beneficii&Rezultate:

In cei 5 ani de activitate, restaurantul Kuib a obtinuit o crestere constanta a numarului de clienti. Datorita unui sistem complex de management a activitatii de F&B integrat cu aplicatia de getiune hoteliera si cea de contabilitate permite gestionarea eficient fara a fi nevoie de extinderea numarului de personal.

Optimizarea timpului de planificare si gestionare a resurselor datorita unui modul complex de rapoarte le-a oferit posibilitatea de concetrare pe cresterea gradului de satisfactie a clientilor oferindu-le servicii de calitate.

Author

happyadmin