Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

eXpresSoft Event – Best Western Bucovina – Club de Munte, Gura Humorului

Clientul:

Best Western Bucovina – Club de Munte este recunoscut de multa vreme ca fiind cel mai frumos hotel din Bucovina, avand prestigiul brandului hotelier recunoscut la nivel international. Situat in imediata apropiere a faimoaselor manastiri (Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita, Putna, Arbore), intr-un cadru natural extrem de pitoresc, Best Western Bucovina – Club de Munte va ofera posibilitatea de a va imbogati orizontul spiritual, de a cunoaste vechi obiceiuri pastrate doar in aceasta zona si de a evada din cotidian catre un colt de rai. Serviciile ireprosabile, profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea personalului completeaza fericit ambianta confortabila a unui hotel 4 stele.

 

Provocarea:

Best Western Bucovina – Club de Munte isi indreapta atentia catre grupuri de turisti, acestea constituind 80% din oaspetii hotelului.

Atat cele 2 restaurante, de peste 300 de locuri, cat si cele 5 sali de conferinta, ce pot gazdui pana la 500 de participanti,  acopera toata gama de evenimente – de la petrecere privata, cocktail, cine romantice pana la simpozioane, congrese si seminarii.

Managementul hotelului avea nevoie de un sistem dedicat gestionarii eficiente a evenimentelor, care sa permita costruirea meniurilor, gestionarea stocurilor si a costurilor, cat si urmarirea serviciilor suplimentare necesare bunei organizari a unui eveniment.

 

Solutia:

Echipa TCNET a oferit si implementat sistemul eXpresSoft Event.

 

Beneficii&Rezultate:

Hotelul Best Western Bucovina si-a crescut numarul de evenimente organizate eficient, oferind clientilor sai servicii de calitate.

Usurinta de utilizare a solutiei, flexibilitatea si adaptarea catre orice tip de eveniment a redus cu 50% timpul alocat planificarii meselor organizate. Datorita solutiei implementate, Hotelul Best Western Bucovina- Club de Munte gestioneaza mai multe evenimente simultan, consolidandu-si astfel pozitia de lider in organizarea evenimentelor din Bucovina.

Costurile de concepere, realizare si implementare a meniurilor necesare unui eveniment s-au redus datorita functionalitatilor sistemului.

Author

happyadmin