Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

eXpresSoft – Orasul Interzis, Bucuresti

Clientul:

Elemente traditionale din cultura chineză – apa, focul, piatra, lemnul, pamântul, însemnele şi imagistica specifice – trecute prin filtrul design-ului european este experienta pe care o ofera oaspetilor sai Orasul interzis.

Restaurantul chinezesc de pe strada Silvestru din Bucuresti este un oras interzis care, are, insa, portile deschise si este pregatit sa-si spuna secretele …. Cel putin o parte dintre ele, fiindca adevăratele secrete ale bucătăriei chineze nu se divulgă decât membrilor familiei. Asa a facut si cel mai apreciat maestru bucatar din China – Maestrul Bucătar Şef Zhen Lipin – care si-a incredintat tainele artei sale nepotului său, Zhen Chenhuo, acum parte din echipa Oraşului Interzis de la Bucuresti.

 

Provocarea:

În dorinţa de a crea un restaurant cu bucătărie autentic chinezească, Orasul interzis si-a desenat un meniu care să cuprindă reţetele specifice din toate cele patru regiuni distincte ale Chinei: Guangdong, Siquan, Zhejiang şi zona de nord.

Fiecare a adus noi elemente în bucătăria chineză şi fiecare se distinge prin specificul ei. Bucataria din Zhejiang acorda o mare atentie calitatii ingredientelor, tehnicilor de preparare, designului si gustului mancarurilor.

Guangdong propune reţete pe bază de fructe de mare, peşte şi pui, Siquan vine cu o bucătărie mai picant piperată pe bază de carne de peşte şi porc în vreme ce regiunea de nord, care a dat ceea ce este cunoscut sub denumirea de Mâncarea Nordului, oferă o selecţie bogată de bază de foetaje şi elemente de patiserie, din care se remarcă popularele pacheţele de primăvară.

In aceste conditii, pentru a putea respecta retetarul original, provenienta ingredientelor si tehnicile de preparare, Orasul interzis avea nevoie de o solutie care sa ii scada costurile tehnice, operationale si sa ii lase libertatea de miscare necesara pentru a investi in directii creative, legate de continut.

 

Solutia:

eXpresSoft este solutia propusa Orasului interzis de catre echipa de specialisti TCNET.

O solutie complexa, care acopera cu succes toate necesitatile de management administrativ ale restaurantului.

 

Beneficii&rezultate:

Optimizarea costurilor de productie, reducerea timpilor de asteptare si un management foarte bun al stocurilor sunt sunt principalele rezultate ale restaurantului, dupa instalarea solutiei eXpresSoft.

Toate acestea se resimt, evident, si ca beneficii directe ale oaspetii locatiei: servirea mai rapida, un meniu cu peste 100 de feluri traditionale si europene, care isi permit sa contina ingrediente originale fara a incarca notele de plata cu costuri datorate unui management defectuos al stocurilor. Beneficiile se extinde, de asemenea, si la nivel de personal al restaurantului, care poate functiona profesionist, concentrat pe taskuri si nu pe costuri.

Orasul interzis face, de asemenea, si livrari la domiciliu si are, la pranz, clienti fideli, care viziteaza restaurantul zilnic, in baza unui abonament.

Daca nu le-ati trecut inca pragul, puteti testa un Lunchtime Offer (Happy hour intre 12.30 si 16.00, de luni pana vineri).

Author

happyadmin