Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

HMS este activ in hoteluri din peste 30 de tari, 50% din utilizatori folosind tehnologia cloud

TCNET a reprezentat, recent, Romania la conferinta anuala a partenerilor Infor, al treilea mare provider de solutii software din lume, organizata la Munchen.

Am avut ocazia sa aflam in direct, prin vocea partenerului nostru, care sunt tendintele principale in industria ospitalitatii la nivel international si ne bucuram sa vi le impartasim astazi.

Peste 700 de hoteluri si cazinouri din 30 de tari folosesc, la nivel mondial, solutia HMS – o rata de adoptare foarte buna a celei mai performante solutii din domeniu – care arata focusul jucatorilor din hotelarie catre performanta de business si evidentiaza apetitul acestora catre utilizarea de solutii flexibile ce permit si sustin personalizarea serviciilor pentru clienti.

O alta tendinta globala este legata de cresterea numarului celor care adopta sistemul cloud – peste 50% – cu impact in reducerea costurilor de investitii si mentenanta a echipamentelor din zona de tehnologie.

In ceea ce priveste viitorul, Infor continua dezvoltarea posibilitatii de interfatare si integrare cu platforme complementare – ceea ce extinde accesul la HMS pentru hotelierii care utilizeaza deja alte solutii software.

Infor HMS este cea mai performanta solutie de management hotelier si vine cu o serie de beneficii directe pentru hotel, reflectate in cresterea afacerii: imbunatatirea serviciilor catre clienti si cresterea veniturilor – prin asigurarea mobilitatii echipelor de angajati si reducerea timpilor de reactie ai acestora la solicitarile oaspetilor; reducerea costurilor fixe – prin utilizarea tehnologiei cloud; facilitarea administrarii reputatiei hotelului in mediul online – prin conectarea solutiei cu retele de socializare si cu retelele de online booking; securitatea datelor si a experientei directe a utilizatorilor solutiei.

In Romania, HMS este disponibil prin intermediul TCNET, iar de beneficiile sale se bucura deja mai multe hoteluri care au adoptat aceasta solutie de management.

Author

tcnet