Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Infor HMS – cea mai moderna solutie de management hotelier, prima instalare in Romania

Hotelul Best Western Stil foloseste cea mai moderna solutie
de management al afacerii din Romania
– partener de implementare: TCNET Romania –

Compania TCNET este onorata sa anunte ca, din aceasta toamna, a furnizat si implementat sistemul HMS la Best Western Stil din Bucuresti.

Pentru a realiza cu maxima eficienta gestiunea afacerii hoteliere, echipa de management a Best Western Stil a decis sa implementeze, cu ajutorul TCNET, cea mai moderna solutie PMS disponibila pe piata din Romania – HMS – oferita impreuna cu interfatarea cu sistemul de rezervari si loializare Master Web (proprietar Best Western).

Solutia HMS a fost instalata si este utilizata in varianta cloud, ceea ce inseamna costuri zero alocate catre echipamente hardware specifice.
Un alt beneficiu legat de costurile scazute este legat de functionarea HMS in fereastra web, fiind gazduit in datacenter-ul companiei furnizoare, ceea ce inseamna ca taxa lunara platita de catre hotel pentru utilizarea solutiei HMS acopera deja, pe langa costul licentei, si partea de service, hosting, upgrade-uri, back-up si alte servicii care in mod clasic, sunt costuri suplimentare.

Utilizarea HMS reprezinta utilizarea unei solutii de business de ultima generatie, integrate intr-un mod inteligent si functional cu sistemul de rezervari propriu, folosit de reteaua Best Western peste tot in lume. Este o decizie importanta de business, care ne va aduce rezultate optimizate pe mai multe categorii de activitati (eficientizarea timpului alocat raspunsului la cerintele clientilor si cresterea calitatii unei palete extinse de servicii pe care le oferim oaspetilor nostri) si va potenta la maxim afacerea, prin elementele
inovative pe care HMS ni le aduce”, considera dl. Bogdan Arsene, General Manager Best Western Stil.

Implementarea solutiei HMS a durat 7 zile si a implicat o echipa de 4 specialisti TCNET si Infor (dezvoltatorul american al solutiei software).

Author

happyadmin