Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Medallion PMS – Hotel City Plaza, Cluj-Napoca

Clientul:

Un hotel de cinci stele, cu note foarte bune si excelente acordate de vizitatori din toata lumea pe TripAdvisor, CITY Plaza este situat ultracentral si totusi intr-o zona surprinzator de linistita a Clujului.

Localizat in imediata apropiere a Parcului Central, a Primariei Cluj-Napoca si a centrului istoric, hotelul ofera acces rapid catre zonele de interes turistic, restaurante, baruri si terase (Piata Muzeului, Casa Matei Corvin, Gradina Botanica, Catedrala Sfantul Mihail, Opera Maghiara, Muzeul de Arta si zona pietonala), universitati si institutii publice.

 

Provocarea:

City Plaza are 85 camere si apartamente, fiecare tip de camera cu un design distinct, original si facilitati specifice: aer conditionat, minibar, seif, welcome package la sosire (ceai / cafea), camere pentru fumatori si nefumatori si, de asemenea, camere special amenajate pentru persoane cu dizabilitati.

Hotelul are un centru de conferinte cu sali multifunctionale avand o capacitate totala de 440 locuri, un restaurant cu specific international si un centru SPA cu piscina panoramica, dedicat in intregime relaxarii.

 

Solutia:

Avand in vedere complexitatea business-ului, TCNET a propus un pachet de solutii care sa acopere managementul tuturor componentelor afacerii: hotel, restaurant, centru de conferinte si spa. Mixul castigator a inseamnat Medallion, Winn POS si EasyLynk – 3 solutii diferite, dar complementare, care raspund intru totul exigentelor City Plaza.

 

Beneficii&rezultate:

Vorbind despre un business complex, despre clienti cu asteptari premium privind nivelul de servicii care trec pragul City Plaza, solutiile propuse si implementate de catre TCNET au avut rezultate multiple:

– optimizarea timpului de reactie la solicitarile si nevoie oaspetilor hotelului

– reducerea costurilor de management de personal

– fidelizarea vizitatorilor hotelului

– cresterea numarului de clienti, prin facilitarea accesului acestora la serviciile City Plaza.

Author

happyadmin