Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Noile tendinte in industria ospitalitatii

Intr-o industrie care este în continuă evoluție și întotdeauna încearcă să rămână cu un pas înainte, tendințele vin și trec. Există trucuri ce au rezultate pe termen scurt si exista concepte de bază ce au tendința de a evolua mai lent, dar care asigura o crestere constanta. Dacă nu ati adoptat cel puțin una dintre cele mai populare tendinte din industrie, acum este momentul pentru a da hotelului dvs. un impuls.

Conform Hotelmarketing.com, pentru un viitor stabil al industriei ospitalitatii, tendintele de urmat sunt urmatoarele:
– din ce in ce mai multe locatii eco sau “verzi”,
– dezvoltarea de mega-hoteluri care sa inglobeze cat mai multe facilitati (cazinouri, magazine, teatre, parcuri tematice etc.),
– mai multe hoteluri de tip boutique in zonele aglomerate,
– dezvoltarea de hoteluri inteligente in care operatiunile uzuale (check-in / check-out) sa poata fi efectuate direct de catre clienti in baza unor semnaturi biometrice,
– cresterea salariilor personalului in ideea pastrarii echipei existente si stoparea migratiei pe piata fortei de munca.
Valorificati tendințele care funcționează cel mai bine pentru modelul dvs. de afaceri și pentru proprietatea dvs. Aceste tendinte nu definesc un hotel, ci pot ajuta castigarea unor avantaje în fața unui concurent, important este sa descoperiti ceea ce vi se potriveste cel mai bine!

Author

tcnet