Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Noutati In1 Solutions – Mai 2014

In1 Solutions imbunatateste frecvent motorul de rezervare pentru a usura crearea tarifelor dinamice pentru hotelieri si pentru a oferi clientilor un mod mai simplu de rezervare.

In1Logo_micMai jos gasiti cateva noutati ale motorului de rezervare In1:

  • Oferte ascunse

Cauti modalitati simple de fidelizare sau de atragere a clientilor, atunci noua functionalitatea de Oferte Ascunse este pentru dvs. Un simplu click genereaza link direct catre o oferta care nu este disponibila oricui.

  • Termeni si conditii individuale, plati in avans si politici de anulare pentru toate tarifele si ofertele

Politicile de anulare se pot aloca de acum in mod diferit in functie de perioada sau de segmentele de piata carora li se adreseaza. De asemenea, pentru o flexibilitate mai mare, se va permite derularea campaniilor de marketing pe diverse categorii de plati in avans in functie de termenii si conditiile specifice.

  •  Limbi suplimentare adaugate ofertelor multilingve

Motorul de rezervare continua dezvoltarea conceptului  multi valutar si multilingv. Limba rusa a fost adaugata ca optiune in crearea si traducerea ofertelor.

  •  Suplimente pentru tarife dinamice

Aceasta functionatlitatea permite stabilirea altor preturi decat cele din oferta prin adaugarea de suplimente diferite tipuri de camere.

  •  Gestionarea functionalitatii Close-out

Imbunatatirea functionalitatii Close-out permite dintr-un singur loc controlul efficient,  pentru o zi sau o perioada, asupra disponibilului, tarifelor si ofertelor special.

  •  Tarife cu discount

Se pot aplica o gama larga de discount-uri procentuale sau valorice pentru platile in avans sau pentru sejururi mai lungi. Aceste discountui pot fi evidentiate prin afisarea tarifelor inainte si dupa aplicarea lor.

 

Contacteaza-ne si vei afla cat de simplu si usor este sa transformi site-ul tau intr-un instrument eficient de marketing si vanzari.

Author

happyadmin