Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

logo-infor

Infor este lider global in furnizarea de produse software cloud pentru companii ce activeaza in domenii variate, de la industria aeronautica, la cea auto, sanatate, asigurari sau turism. Infor dezvolta in cloud platforme complete pentru diverse sectoare economice si implementeaza eficient tehnologii care pun experienta utilizatorului pe primul loc, valorifica stiinta datelor si se integreaza cu usurinta in sistemele existente. Peste 67.000 de companii din intreaga lume se bazeaza pe solutiile Infor pentru a depasi provocarile aparute si pentru a realiza, la nivel de business, intregul proces al transformarii digitale.

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

Expressoft

Expressoft Technology reprezinta cel mai prestigios brand romanesc ce ofera, de peste 20 de ani, servicii si solutii informatice pentru industria ospitalitatii (restaurante, hoteluri, magazine, cafenele, baruri, puburi, cofetarii, firme de catering, retail, patiserii) si pentru saloane de infrumusetare. Compania si-a inceput activitatea in 1991, indeplinind de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate asteptarile a peste 15.000 de parteneri din intreaga lume. Compania a terminat anul 2019 cu o cifra de afaceri de aproximativ 8,5 milioane lei și 27 de angajati. Din primavara anului 2020, ca urmare a nevoii de adaptare la situatia COVID-19, am intrat și pe piața B2C, cu platforma de food delivery 100% romanească – www.lokofood.ro, platforma ce are ca scop sustinerea antreprenorilor romani din industria HoReCa.

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

 
WebHotelier

WebHotelier HLDG Ltd. detine și dezvolta WebHotelier, motorul de rezervare de ultima generatie ce are la baza tehnologie web extrem de avansata si caracteristici unice de utilizare. Peste 5000 de hoteluri din intreaga lume știu deja ca WebHotelier livreaza solutii de incredere adaptate celor mai exigente cerinte din piata ospitalitatii.

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

 
primalres

PrimalRes este un furnizor de soltutii premium de channel management. Echipa PrimalRes este formata din persoane dinamice a caror pasiune este sa livreze produse create pur si simplu in jurul nevoilor si asteptarilor clientilor lor, avand misiunea proiecteze software care sa ajute hotelurile in atingerea obiectivelor.

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

 
RateParity - comparatie tarife hoteliere

RateParity este o platforma intuitiva de optimizare a ratei de conversie a rezervarilor directe ce permite hotelierilor sa utilizeze propriul site ca intrument principal de vanzare. Reprezinta un ecosistem win-win care aduce beneficii in egala masura hotelierilor si oaspetilor. 

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

 
adria-scan-logo

Adria Scan este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere in domeniul solutiilor software de gestionare a identitatii fiind specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru identificarea persoanelor, verificarea identitatilor si gestionarea acestor informații in diverse domenii de activitate. Calitatea si fiabilitatea solutiilor au fost recunoscute de catre organizatiile de securitate de top din lume, a caror experienta combinata cu „know-how-ul” companiei garanteaza solutii de securitate unice, care asigura o comunitate civila mai sigura.

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

 
Worldline - lider mondial in tranzacatii bancare

Worldline este noul lider mondial in industria serviciilor de plati si servicii tranzactionale fiind in fruntea revolutiei digitale care modelează noi moduri de a plati, de a trai, de a face afaceri si de a construi relatii. Punctele forte inovative se potrivesc cu puterea si robustetea platformelor, securitatea solutiilor si calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor.

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

 
AssaAbloy

Cu produse instalate in peste 7 milioane de camere de hotel in peste 42.000 de hoteluri din intreaga lume, ASSA ABLOY este cel mai mare furnizor mondial de sisteme de control acces hotelier. ASSA ABLOY produce si ofera incuietori electronice (RFID, BLE sau Mobile), seifuri, minibaruri si solutii de acces mobil pentru toate tipurile de hoteluri si nave de croaziera.

Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

 

Jarltech este unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de sisteme pentru industria HoReCa. In calitate de lider de piata, de peste 20 de ani Jarltech distribuie produse ale producatorilor renumiți din domeniu iar, ca distribuitor european, stabilește standarde pentru comertul cu ridicata.
Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.

Academia de Studii Economice din București este considerată liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și din Europa de Sud-Est. A fost înființată în anul 1913, atunci sub numele de Academia Comercială. Specializarea de turism datează din 1977. În prezent, ASE are 13 facultăți, între care Facultatea de Business și Turism – cu cicluri de licență, masterat și doctorat, precum și cu programe de studii postuniversitare.
Pentru mai multe detalii, click aici.

leader_hotel_consulting

Leader Hotel Consulting este una dintre companiile de consultanta si management hotelier din Romania cu o experiență și activitate bogată desfasurata in hoteluri de marca in ultimii 23 de ani. Echipa noastră de specialiști are cunostintele necesare pentru dezvoltarea si crearea departamentelor operationale din hoteluri, cu un scop precis de crestere a serviciilor hoteliere, inclusiv prin sustinerea de traininguri de specialitate. Suntem, de asemenea, dedicați in dezvoltarea programelor de management ale unui hotel nou sau restaurant, astfel incat sa putem asista beneficiarii la fiecare pas, de la conceptul initial si selectarea furnizorilor, pana la obtinerea echipamentului potrivit de operare, bunuri si, inclusiv, selectarea personalului.
Pentru mai multe detalii despre aceasta companie, click aici.