Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Platphorma – Privileg Catering, Bucuresti

Clientul:

Privileg Catering este lider pe piata nationala de catering si Furnizor al Casei Regale a Romaniei. O poveste care a inceput sa se scrie in 1996, din pasiunea pentru mancarea aleasa si convingerea ca aceasta poate condimenta intr-un mod fericit viata, si care de 17 ani continua sa isi adauge premii, succese si zambete pe chipurile celor care multumesc pentru masa.

Ca garantie a indeplinirii promisiunilor sale, Privileg Catering este acreditat ISO 22000 (sistemul pentru siguranta alimentului) si ISO 9001 (managementul calitatii).

 

Provocarea:

Privileg Catering este un furnizor complex de solutii dedicate evenimentelor, oferind : catering, bauturi, consiliere, design, flori, set-up, logistica si servire. De la mari evenimente de business pana la petreceri private, Privileg poate oferi cu aceeasi eleganta si lejeritate evenimente Prêt-a-manger, Haute Cuisine sau Taylor Made, indiferent ca este vorba despre un Summit mondial sau un brunch in gradina

In consecinta, echipa Privileg Catering si-a dorit cea mai buna optiune de organizare, management economic-financiar al afacerii.

 

Solutia:

Echipa TCNET a propus si a realizat pentru Privileg Catering implementarea solutiei Platphorma.

 

Beneficii&rezultate:

Atunci cand reputatia unui business face ca asteptarile clientilor sai sa fie foarte inalte, o companie-lider de piata trebuie sa isi dovedeasca flexibilitatea si empatia fata de nevoile publicului sau, dezvoltand continuu noi instrumente de optimizare.

Centre de cost si profit mai bine organizate, mecanisme de urmarire a activitatilor de distributie, productie si de gestiune a parcului auto, jurnale de furnizori si stocuri previzionale sunt tool-uri oferite de softul Platphorma.

O solutie tehnica implementata cu suport TCNET incepand din 2010, care contribuit la eficientizarea businessului Privileg si optimizarea resurselor utilizate, astfel incat compania sa poata livra fara compromisuri, la standarde foarte inalte de calitate.

Author

happyadmin