Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Client:
Casa Timis Resort

Casa Timis Resort a devenit una dintre destinatiile preferate ale celor care isi doresc o escapada din aglomeratia oraselor. La doar 80 km distanta fata de Bucuresti, Casa Timis este despre suflet si dedicare si poarta dorinta de a pune in valoare o parte din identitatea romaneasca.
Acest domeniu este un spatiu privilegiat de schimburi si impartasiri in jurul unei pasiuni legate de ospitalitate, de traditii, de vinuri si de natura. Echipa TCNET a oferit cele mai noi solutii de gestiune hoteliera astfel incat munca angajatiilor s-a eficientizat. Sistemul de gestiune hoteliera, Infor HMS, impreuna cu motorul de rezervari online, Orario WBE, au contribuit la imbunatatirea comunicarii intre departamente dar si la cresterea numarului de rezervari in locatie.

Infor HMS si eficientizarea receptiei

Infor HMS este un sistem cloud si modern care ofera module specializate de lucru pentru fiecare departament din complex: receptie, management, housekeeping, vanzari, marketing etc. Mai mult decat atat, ii asigura utilizatorului posibilitatea de a isi personaliza ecranele, rapoartele si filtrele de selectie in functie de cerintele fiecarui departament. Acest lucru asigura buna gestionare a activitatilor din Casa Timis Resort.

Orario WBE, clienti mai multi

Orario WBE este motorul de rezevari online, “Book Now”, din site-ul locatiei care vine in ajutorul clientilor cu disponibilitatea reala si cu informatii despre camere detaliate si 24h din 24.