Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Client:
Hotel Acasa la Dracula, Poiana Brasov
“Fiind un hotel complex aveam nevoie de un sistem stabil si flexibil care sa gestioneze activitatile tuturor departamentelor. Medallion PMS a intrunit toate aceste caracteristici fiind solutia perfecta pentru Hotelul Acasa la Dracula” – Cristian Ciobanu, Marketing Manager – Hotel Acasa la Dracula

 

Hotelul Acasa la Dracula este gestionat cu succes de SoftBrands Medallion PMS

Localizat in Poiana Brasov, Hotelul Acasa la Dracula este construit dupa modelul Castelului Bran cunoscut si sub denumirea de Castelul lui Dracula. Situat intr-o zona deosebita, Hotelul Acasa la Dracula se adreseaza atat turismului de afaceri cat si turismului de recreere.

Incepand activitatea ca restaurant, Acasa la Dracula s-a dezvoltat treptat ajungand la a fi un hotel ce ofera o gama larga de servicii. Avand un aspect medieval  Hotelul Acasa la Dracula ofera toate facilitatile unui hotel printre care: sali de conferinta, crama, bar de zi sau centru SPA. Din aceste motive era necesara achizitionarea unui sistem informatic care sa gestioneze toate activitatile din hotel.

“Fiind un hotel complex aveam nevoie de un sistem stabil si flexibil care sa gestioneze activitatile tuturor departamentelor. Medallion PMS a intrunit toate aceste caracteristici fiind solutia perfecta pentru Hotelul Acasa la Dracula. Fiind prima solutie integrata de gestiune hoteliera instalata la hotel, am fost placut surprins de flexibilitatea si functionalitatea sa. Multe hoteluri din tara ne-au recomandat solutiile propuse de T&C NET si SoftBrands pentru produsele si serviciile oferite cat si pentru suportul tehnic excelent” spune dl. Cristian Ciobanu, Marketing Manager – Hotel Acasa la Dracula.