Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Client:
Hotel Fenyo, Miercurea Ciuc

Hunguest Hotels este cel mai mare lant hotelier din Ungaria, avand hoteluri in Budapesta si in principalele orase ale tarii. Situat in centrul orasului Miercurea Ciuc, intre parcul central si patinoarul artificial „Vakar Lajos”, hotelul Hunguest Fenyo este primul hotel din acest lant deschis in Romania. Panorama regiunii este dominată în partea de vest de masivul vulcanic de o înălţime care variază între 1710 şi 1758 metri a Munţilor Harghita. Prin amplasarea sa este locul ideal de pornire pentru orice excursie care vizeaza Tinutul Sasesc.

Medallion a inlocuit vechiul sistem MS-DOS

Odata cu modernizarea lui, hotelul a ales schimbarea vechiului sistem de gestiune MS-DOS, depasit din punct de vedere tehnic si informational, cu sistemul de gestiune hoteliera Medallion PMS.
La putine luni de la instalare, angajatii hotelului considera sistemul Medallion PMS foarte usor de utilizat. Cu designul sau intuitiv, informatiile privind oaspeti, note de plata sau disponibilitatea pe zile se regasesc foarte repede. In cateva zile s-au familiarizat cu noul sistem. „Aceasta schimbare a avut un impact pozitiv – mai multe sarcini putand fi rezolvate mult mai usor” a adaugat doamna director Todor Etelka. „Sistemul Medallion PMS este foarte configurabil, potrivindu-se perfect cu viziunea noastra despre o afacere eficienta. Un mare atu al sistemului Medallion PMS este ca putem vizualiza intr-un singur ecran sosirile, plecarile, gradul de ocupare si istoricul camerelor.”

ExpresSoft pentru restaurant

Pentru restaurantul sau, Hotelul Hunguest Fenyo a ales sistemul ExpressSoft, sistem care se integreaza perfect cu sistemul Medallion PMS. Doamna Todor Etelka explica: “Majoritatea sistemelor pentru restaurant sunt complicate. Doream un sistem usor de utilizat pentru angajati care sa ofere si functionalitate in acelasi timp. Cu ExpressSoft ei pot sa adauge rapid produse, sa le stearga sau sa efectueze platile. De asemenea, se pot schimba facil meniurile. Sistemul ExpessSoft este excelent. Are rapoarte si functii prin care se poate extrage usor o analiza a vanzarilor sau a stocurilor. De asemena rapoartele sunt usor de inteles si pot fi exportate in alte programe gen Excel, pentru viitoarele analize, daca este necesar.”