Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Client:
Nordic Food, Bucuresti

Clientul:

Povestea de success lui Nordic Food este scrisa inca din 1994, cu infiintarea firmei si inceputul unei colaborari cu CODAR SPA. Fiind specialisti in gusturi bune, la care se poate apela pentru calitate si avand un portofoliu extrem de variat si angajati foarte bine pregatiti, colabolarile cu dansi vor aduce intotdeauna un plus de experienta. Datorita profesionalismului, competentei si resurselor oferite, reusesc sa mentina parteneriate de success,  care se traduc prin cresterea si dezvoltarea afacerii in directia potrivita.

Nordic Food aduce un aport pozitiv societatii si modului in care consumatorii privesc sanatatea, prin activitatea pe care o desfasoara, atat in cadrul locatiilor de tip retail cat si restaurantului.

Provocarea:

Avand in vedere multitudinea de produse oferite, Nordic Food avea nevoie de un sistem eficient, care sa usureze munca angajatilor tuturor departamentelor. Produsele disponibile pentru clienti devin pe zi ce trece tot mai numeroase, iar echipa de gestiune incerca din rasputeri sa tina pasul cu avansarea afacerii.

Aveau nevoie de masuri urgente, eficiente si personalizate.

Solutia:

Echipa TCNET a venit in intampinarea problemelor de gestiune ale companiei Nordic Food cu profilul Expressoft Retail Non Food pentru magazine si Expressoft MyCheck pentru restaurante.

Beneficii&rezultate:

Volumul ridicat de produse si nivelul excelent de profesionalism al afacerii au fost asigurate prin implementarea noilor profile Expressoft: identificarea produselor dupa codul de bare si interfata cu POS-ul bancar.

Utilizarea cardurilor de fidelitate a sporit atat parteneriatele Nordic Food cat si vanzarile din cadrul locatiilor.

Domnul Cosmin Ghina, Manager Nordic Food ne declara: “Clientii nostri sunt mai fericiti ca niciodata din doua motive: pot beneficia de discounturi mereu cu noile carduri de fidelitate iar rapiditatea cu care se efectueaza sarcinile ii ajuta sa isi planifice corect timpul fara sa fie nevoiti sa astepte la cozi interminabile.”