Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Professional hospitality in Romania

– un proiect de contributie la profesionalizarea timpurie a personalului din industria HORECA –

TCNET a lansat, in primavara anului 2016, campania “Professional hospitality in Romania” – o forma de contributie la dezvoltarea si profesionalizarea timpurie a viitorilor specialisti din industria HORECA.

In cadrul campaniei “Professional hospitality in Romania”, TCNET pune la dispozitia pachete gratuite cu licente software specializate in management hotelier, pe care studentii sa le poata folosi in scop educational in cadrul laboratoarelor practice. Scopul demersului nostru este acela de a incuraja dezvoltarea profesionistilor din industria ospitalitatii inca din perioada lor de formare, astfel incat acestia sa poata interactiona direct cu cele mai moderne solutii de management folosite la nivel international si, de asemenea, cu noile generatii de software utilizate la nivelul industriei de turism din Romania.

Ne bucuram sa contribuim activ, in acest fel, la dezvoltarea unei industrii in care activam de 20 ani si pe care o sustinem in mod constant prin toate solutiile de cea mai recenta generatie pe care le includem in portofoliul nostru de produse.

Programul functioneaza deja in parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brasov, cu Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Academia de Studii Economice.

Revenim in curand aici, pe blog, si pe pagina noastra de Facebook, cu informatii “la cald” privind desfasurarea sesiunilor si reactia studentilor care beneficiaza de acest proiect.

Author

tcnet