Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Acest web site apartine SC T&C NET SRL si oferă informatii generale despre companie, produsele si serviciile sale.
Accesul la acest site de internet (denumit în continuare ”website”), precum si utilizarea sa, sunt guvernate de legile in vigoare si se supun urmatorilor termeni si conditii.
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea sa in orice mod sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu termenii si conditiile specificate.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea websiteului.
Accesul pe acest website se face gratuit.
Scopul website-ului este de informare, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid, informatiile necesare.
Toate drepturile sunt rezervate.

Drepturi de proprietate intelectuala
Drepturile de autor asupra acestui website apartin S.C. T&C NET SRL, denumita in continuare “Titular” si se afla sub protectia legilor române si internationale in materie.
Continutul acestui website este proprietatea titularului dar poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale cum ar fi fotografii, nume, embleme, sigle, logo-uri si alte marci ale unor terti care nu sunt proprietatea sa.

Neangajarea raspunderii
Materialele si informatiile continute in acest website sunt furnizate in scop de informare generala.
Titularul
– nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al website-ului;
– nu garanteaza in nici un fel acuratetea, actualitatea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice);
– nu garanteaza disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti;
– nu ofera nicio garantie ca un mesaj trimis prin intermediul website-ului va fi receptionat asa cum acesta a fost trimis sau ca informatiile vor ajunge nemodificate sau nealterate;
– nu garanteaza prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti ii pot atasa acestui website fara cunostinta sau acordul lui.
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website sunteti de acord sa nu faceti responsabil Titularul si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestuia. Titularul nu va fi responsabil, de asemenea, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute de acesta.

Conexiuni
Acest website poate contine link-uri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Titular.
Titularul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestor link-uri.
De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Titular a proprietarului acelui site.

Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, TCNET are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ce ii sunt furnizate.
TCNET se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-urilor www.tcnet.ro si www.horebar.ro, ale clientilor si potentialilor clienti.
Prin completarea formularelor prezente in prezentul website, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor in scopul transmiterii de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea TCNET, cat si a tertilor cu care TCNET are relatii contractuale protejate de acorduri de confidentialitate.
Datele cu caracter personal inregistrate de TCNET nu se vand catre terti si sunt folosite doar in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate website-ului.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii utilizatorii/vizitatorii iau la cunostinta faptul ca sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in orice moment, accesand linkul de dezabonare inclus in comunicarile din partea TCNET.
Totodata, utilizatorii/vizitatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora prin transmiterea unui email la adresa marketing@tcnet.ro.
Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.