Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Social Media Summit Bucuresti 2015

TCNET a participat recent la cea de a patra editie a Social Media Summit, eveniment organizat de Revista Biz la Bucuresti.

In cadrul conferintei au fost prezentate noutatile si tendintele anului 2015 in Social Media. Toti speakerii prezenti la eveniment au punctat ca tendinta anului 2015 este crearea de continut care aduce valoare publicului destinatar.

Cateva dintre recomandarile punctate de speakeri, cu referire la industria HORECA, le puteti citi mai jos.

Mugur Patrascu, Managing Partner iLeo.

Recomandare: Daca nu ai ce spune ca brand, nu o mai faci. In schimb ai posibilitatea sa dai share unui continut de calitate creat de altii.

Vlad Ioan Tausance, Strategic Planner People& People.

A punctat efectele pozitive ale folosirii materialelor video in Social Media si importanta de a cere feedback, a-l folosi si a multumi pentru acesta.

Alexandru Negrea, Head of Facebook Dept, Spada

A explicat necesitatea de a avea un blog de companie, in special datorita faptului ca acesta este un mediu din care continutul poate fi cu usurinta refolosit. Referitor la industria HORECA, vorbitorul a mentionat ca are un mare potential pentru Social Media de care, din pacate, putini stiu sa profite.

Recomandare pentru hoteluri, cluburi si restaurante: Oferiti un “self spot” in cele mai reprezentative puncte ale locatiei, pentru a profita, astfel, de efectul selfie-lui si al check-in-ului.

 

Va tinem la curent cu noutatile si tendintele din comunicare.

Intre timp, GO SOCIAL – acolo unde se afla majoritatea consumatorilor de servicii turistice!

Author

happyadmin