Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Seminar dedicat industriei hoteliere din Romania

Pe 25 septembrie, TCNET a inceput la Brasov seria evenimentelor locale dedicate industriei ospitalitatii din Romania, realizate in parteneriat cu reprezentantii companiei irlandeze In1 Solutions.

In cadrul seminarului, 30 de reprezentanti ai echipelor de management ale hotelurilor din zona Brasovului au aflat cum sa-si eficientizeze procesul de vanzare a produselor turistice in mediul online, folosind cele mai noi platforme de rezervare dezvoltate la nivel global si utilizate cu succes in tari din toata lumea.

Tema principala a seminarului a fost obtinerea unui profit mai mare cu ajutorul tehnologiilor ce implica o investitie minima sau egala cu zero, cu accent pe utilizarea propriilor sisteme de rezervare directa, unde vanzarea este mai profitabila, iar posibilitatea de a construi o relatie directa si pe termen lung cu consumatorul este mult mai mare decat folosind platforme externalizate.

Noul profil al consumatorului a reprezentat mesajul-cheie al discutiilor. Conform studiilor realizate de Google, 21% din rezervarile unui hotel, in primele 6 luni ale anului 2014, au fost facute de pe un telefon inteligent sau o tableta – ceea ce releva faptul ca resursele folosite de catre potentialii clienti ai hotelurilor se regasesc cu o pondere tot mai mare in mediul online.

Studiile de caz globale si locale au aratat ca, pe termen mediu si lung, profitul unui hotel se va regasi in dezvoltarea modalitatilor mai personalizate de comunicare si fidelizare a turistilor, acestia indreaptandu-se tot mai des catre mediul online. In Romania, peste 10 milioane de utilizatori sunt activi in acest mediu, iar 7,2 milioane dintre acestia sunt prezenti in Social Media.

Adaptarea la consumator si exploatarea mediului online si a canalelor sociale este, pentru urmatorii ani, cheia succesului in industria turismului, zona pe care jucatorii din industria hoteliera romaneasca incep tot mai mult sa o exploreze. Iata de ce TCNET si-a completat portofoliul cu solutia In1 – cea mai eficienta platforma de rezervare online din industria ospitalitatii care garanteaza cresterea gradului de ocupare a hotelului folosind mediul online.

***

Vizualizati galleria foto Facebook.

 

 

Author

tcnet