Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Seminar TCNET: Strategii eficiente de crestere a vanzarilor in domeniul hotelier

TCNET organizeaza joi, 12 iunie 2014, in parteneriat cu In1 Solutions, un seminar despre strategii eficiente de crestere a vanzarilor in domeniul hotelier.

Principala intrebare la care va raspunde continutul evenimentului este:

Cum putem creste vanzarile in 2014 in industria hoteliera din Romania?

In cadrul evenimentului vor fi prezentate studii de caz atat din Europa, cat si din Romania, de crestere a rezervarilor online direct din site-ul propriu si de reducere a costurilor de distributie prin pozitionarea eficienta a brandului in Social Media.

De asemenea, veti afla cum sa cresteti rata de conversie a vizitatorilor de pe site-ul hotelului, care sunt elementele esentiale ale unui site eficient, importanta PPC si SEO pentru cresterea traficului si cum sa dezvoltati o relatie profitabila cu clientii.

Evenimentul se desfasoara intre orele 9.30 – 13.30 la Hotelul Parliament din Bucuresti, se adreseaza top managementului hotelurilor din Romania si se va incheia cu un business brunch.

Participarea se face pe baza de invitatie pentru membrii echipelor de management operational, marketing si vanzari, in limita numarului de locuri dedicate disponibile.

Pentru mai multe detalii si obtinerea unei invitati:
Elena Iliescu, Marketing Manager TCNET
E-mail: elena.iliescu@tcnet.ro | mobil: 0722 55 13 80

Author

happyadmin