Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Studiu de caz – Hotelul Savoy din Timisoara duce experienta oaspetilor la nivelul urmator cu Infor HMS si Worldline/SIX Payment Services

Hotelul Savoy din Romania duce experienta oaspetilor la nivelul urmator cu Infor HMS si Worldline/SIX Payment Services

Situat in inima Timisoarei, in vestul Romaniei, elegantul Hotel Savoy intampina zilnic turistii locali si internationali. Hotelul, avand fatada originala din 1935, dispune de 54 de camere, un restaurant, doua sali de conferinta si un cocktail bar. Managementul hotelului mizeaza intotdeauna pe evolutie si adaptare la nevoile in schimbare ale calatorilor de astazi. Potrivit lui Vasile Birzava, Accommodation Manager la Savoy, oaspetii de astazi au adoptat in mare masura solutiile digitale si, pe langa un sejur placut, prefera ca operatiunile din receptie si procesele de plata sa fie rapide si cursive. Din acest motiv, hotelul a ales ca partener tehnologic compania TCNET, din Bucuresti, integrand sistemul de gestiune hoteliera Infor HMS cu solutia Worldine/SIX Payment Services.

Sejururi placute pentru oaspetii hotelului Savoy

Pentru Vasile Birzava, optimizarea experientei clientilor – de la rezervare pana la procesarea platii – are prioritate maxima. Prin urmare, cerinta era ca toate informatiile sa fie reunite la nivel central intr-un singur sistem. Pentru orice manager de hotel acest lucru inseamna: mai putin efort, mai putine procese si mai putina hartie. O alta cerinta a fost ca datele cardurilor de plata sa nu mai fie stocate local si toate datele sa fie criptate.

Hotelul Savoy utilizeaza cCredit

Solutia furnizata este cCredit, un terminal software eficient pentru tranzactiile de plata fara numerar, care ofera o infrastructura de plata uniforma si clara ce controleaza intregul proces de plata cu cardul in siguranta, rapid si fiabil. Astfel, sistemul de receptie Infor Hotel Management System (Infor HMS) al hotelului a fost conectat prin intermediul interfetei bidirectionale dedicate la cCredit Hospitality Gateway de la Worldline / SIX Payment Services. Conexiunea dintre sisteme simplifica procesul de plata si evita operatiunile incorecte. Acest lucru economiseste, de asemenea, timp pentru oaspetii hotelului si creeaza premisele unui sejur cat mai placut. Datorita transferului automat de date hotelul poate reduce procesele administrative de la receptie si de la departamentul de contabilitate financiara nefiind limitari in ceea ce priveste acceptarea tuturor metodelor majore de plata.

De exemplu, daca o camera este rezervata online, informatiile de plata sunt criptate prin intermediul furnizorului de servicii de plata (PSP) Saferpay si transmise token-izat catre sistemul PMS al Hotelului Savoy, Infor HMS. La check-out, sistemul hotelier declanseaza plata prin intermediul terminalului de plata cCredit utilizand token-ul stocat. Nu este necesara o noua prezentare a cardului. Toate platile sunt procesate la nivel centralizat de catre Worldline/SIX Payment Services. Rezervarile si vanzarile se reunesc perfect intr-un singur sistem. Datorita cCredit hotelul poate sa token-izeze si sa salveze in siguranta datele tranzactiilor efectuate cu cardul de catre clienti.

Vasile Birzava, Accommodation Manager, Hotel Savoy, despre cooperare:

“Suntem incantati sa fim primul hotel din Romania care utilizeaza solutia integrata Infor HMS si Worldline/SIX Payment Services. Implementarea acestei solutii integrate a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat in ultimul an si multumesc echipei TCNET pentru propunerea inaintata. Aceasta integrare ne permite sa oferim servicii mai bune, mai rapide si mai sigure pentru clientii nostri. Toate tranzactiile cu cardul sunt disponibile la o singura apasare de buton, permitandu-ne mai mult timp pentru a fi atenti la nevoile turistilor care ne calca pragul.”

 

Despre TCNET

TCNET este unul dintre principalii furnizori de sisteme integrate de gestiune hoteliera din Romania, cu o experienta de aproape 30 de ani in implementarea solutiilor IT pentru industria Horeca. Fiind partener Infor Hospitality, ofera produse, servicii si suport 24/7 la cel mai inalt nivel de calitate pentru toti clientii sai.

In prezent, avand o baza de clienti de peste 300 de hoteluri, TCNET si-a dezvoltat si actualizat constant portofoliul de produse astfel incat solutiile la care au acces operatorii romani din industria ospitalitatii sa fie performante si competitive. LANmark, Medallion si acum Infor HMS sunt solutiile de management hotelier care au facut din TCNET un brand solid in Romania. De asemenea, sunt oferite solutii de management al restaurantelor si barurilor (suita Expressoft), solutii de vanzari si catering (Infor Events Module), sisteme de management al veniturilor (Infor EzRMS si Infor HPO), motor integrat de rezervari web si channel manger (WebHotelier), solutii de scanare automata a documentelor de identitate (Adria SCAN), instrumente de e-marketing si multe altele.

Despre Worldline

Worldline [Euronext: WLN] este lider european in industria de plati si servicii tranzactionale si al patrulea jucator la nivel mondial pe acest segment. Cu acoperirea sa globala si angajamentul sau fata de inovare, Worldline este partenerul tehnologic preferat pentru comercianti, banci si achizitori terti, precum si pentru operatorii de transport public, agentiile guvernamentale si companiile industriale din toate sectoarele. Avand peste 20000 de angajati in peste 50 de tari, Worldline ofera clientilor sai solutii durabile, de incredere si sigure, stimuland cresterea afacerii lor indiferent de tara in care se afla. In domeniul serviciilor comerciale Worldline gestioneaza o intreaga suita de terminale, solutii si servicii de plata. Financial Services si Mobility & e-Transactional Services opereaza achizitiile comerciale interne si transfrontaliere, atat on-site, cat si online, iar procesarea tranzactiilor se realizeaza prin metode extrem de sigure utilizand un portofoliu larg de terminale de plata, servicii de e-ticketing si servicii digitale.

Author

tcnet