Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

TCNET atinge o noua borna importanta in dezvoltarea sa – este promovat Infor Gold Channel Partner

Dragii nostri,
Acum, la sfarsit de an, am primit o veste minunata: TCNET a fost promovata ca Gold Channel Partner al companiei americane Infor! Aceasta distinctie ne onoreaza, atesta eforturile si dedicatia echipei in distributia si suportul solutiilor hoteliere Infor HMS si reconfirma faptul ca intotdeauna construim parteneriate de succes pe termen lung.
Dupa doar 6 luni de la lansarea de catre Infor a noului concept de parteneriat Infor Partner Network bazat pe trei noi criterii de performata, TCNET a atins cel mai inalt nivel, acest lucru traducandu-se in servicii mai rapide, o dedicare mai atenta catre industria hoteliera din Romania si o mai mare implicarea in rezolvarea incidentelor de suport. Cele peste 60 de licente ale sistemului de gestiune hoteliera Infor HMS au contribuit la atingerea acestui nivel, drept pentru care va multumim pentru increderea acordata si va garantam ca vom continua sa ne mentinem la cel mai inalt nivel al performantei.

Despre TCNET

TCNET este unul dintre principalii furnizori de sisteme integrate de gestiune hoteliera din Romania, cu o experienta de aproape 30 de ani in implementarea solutiilor IT pentru industria Horeca. Fiind partener Infor Hospitality, ofera produse, servicii si suport 24/7 la cel mai inalt nivel de calitate pentru toti clientii sai.

In prezent, avand o baza de clienti de peste 300 de hoteluri, TCNET si-a dezvoltat si actualizat constant portofoliul de produse astfel incat solutiile la care au acces operatorii romani din industria ospitalitatii sa fie performante si competitive. LANmark, Medallion si acum Infor HMS sunt solutiile de management hotelier care au facut din TCNET un brand solid in Romania. De asemenea, sunt oferite solutii de management al restaurantelor si barurilor (suita Expressoft), solutii de vanzari si catering (Infor Events Module), sisteme de management al veniturilor (Infor EzRMS si Infor HPO), motor integrat de rezervari web si channel manger (WebHotelier), solutii de scanare automata a documentelor de identitate (Adria SCAN), instrumente de e-marketing si multe altele.

Despre Infor

Infor este lider global in furnizarea de produse software cloud pentru companii ce activeaza in domenii variate, de la industria aeronautica, la cea auto, sanatate, asigurari sau turism. Infor dezvolta in cloud platforme complete pentru diverse sectoare economice si implementeaza eficient tehnologii care pun experienta utilizatorului pe primul loc, valorifica stiinta datelor si se integreaza cu usurinta in sistemele existente. Peste 67.000 de companii din intreaga lume se bazeaza pe solutiile Infor pentru a depasi provocarile aparute si pentru a realiza, la nivel de business, intregul proces al transformarii digitale.

Author

tcnet