Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

TCNET la Infor EMEA Partner Conference 2014

TCNET a reprezentat Romania la conferinta anuala a partenerilor Infor, al treilea mare provider de solutii din lume, organizata la Barcelona in perioada 11-12 martie 2014.

In cadrul conferintei au fost prezentate noutatile, tendintele si cele mai importante solutii software din industria ospitalitatii.

Infor a anuntat implementarea EzRMS – tehnologie de Revenue and Yield Management in peste 300 de hoteluri, printre care Marriott, Sheraton Hotels & Resorts, Radisson etc. ajungand astfel la peste 10000 de clienti la nivel mondial.

EzRMS este cea mai eficienta solutie de gestiune a veniturilor din industria ospitalitatii. Garanteaza maximizarea trendului pozitiv al veniturilor prin previzionarea comportamentului consumatorului. Asigura optimizarea produsului in functie de pret, disponibiliatate si pozitionare pe diverse segmente de client.

Infor continua dezvoltarea HMS – cel mai performant sistem de management hotelier ce asigura imbunatatirea serviciilor catre clienti, reduce costurile si creste veniturile unui hotel, indiferent de marimea acestuia. In 2014, HMS are o interfata mult mai intuitiva si usor de folosit, dezvoltata in baza tehnologiei HTML5. HMS asigura compatibilitatea cu toate browser-ele si reduce cu pana la 50% timpul utilizatorului.

EzRMS si HMS vor fi disponibile din 2014 prin intermediul TCNET.

Author

tcnet