Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal
Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului TCNET (tcnet.ro).

Site-ul TCNET (tcnet.ro) este operat de societatea T&C NET S.R.L., cu sediul in Str. Ana Davila nr. 7, Sector 5, Bucuresti, CUI RO10838722, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7489/1998.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, TCNET are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ce ii sunt furnizate.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe TCNET (tcnet.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii TCNET (tcnet.ro) in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea TCNET (tcnet.ro) si a tertilor cu care TCNET (tcnet.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe TCNET (tcnet.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email magazin@tcnet.ro.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii utilizatorii/vizitatorii iau la cunostinta faptul ca sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in orice moment, accesand linkul de dezabonare inclus in comunicarile din partea www.tcnet.ro.

Totodata, utilizatorii/vizitatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora prin transmiterea unui email la adresa magazin@tcnet.ro
Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Metode de plata

TCNET (tcnet.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata la livrare
Plata se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu
Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Transport si retururi

Livrare produse magazin TCNET (tcnet.ro)

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea de livrare alesa de catre dumneavoastra la confirmarea efectuarii comenzii.

Magazinul online TCNET (tcnet.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

– Livrare in Bucuresti, prin curier, pret transport: pana in 10 Kg – 21 lei + TVA, intre 10 Kg si 13 Kg – 29 lei + TVA, intre 13 kg si 15 kg – 34 lei + TVA, 15 kg – 37 lei  + TVA

– Livrare in tara, prin curier,  pret transport: pana in 10 Kg – 26 lei + TVA, intre 10 Kg si 13 Kg – 34 lei + TVA, intre 13 kg si 15 kg – 39 lei + TVA, 15 kg – 42 lei  + TVA

Retur produse comandate prin site-ul TCNET (tcnet.ro)

Consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Singurele cheltuieli suportate de catre consumator vor fi cele datorate transportului produselor returnate.

Pentru a returna un produs cumparatorul va trimite o cerere de retur, prin e-mail, la adresa magazin@tcnet.ro.

Cererea trebuie sa contina:

– numarul si data comenzii;

– datele de identificare ale cumparatorului;

– numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului;

– motivele care au determinat returnarea produsului (optional).

La acest e-mail se va atasa o copie a facturii fiscale.

In maxim 48 de ore cumparatorul va primi un e-mail cu detalii privind aplicarea procedurii de retur.

Dupa primirea acceptului din partea noastra puteti returna produsul, prin curier sau venind direct la sediul TCNET (tcnet.ro) din Bucuresti, Str. Ana Davila nr. 7, Sector 5.

Costurile de transport NU sunt suportate de catre magazinul TCNET (tcnet.ro)

Returnarea banilor se face in maxim de 30 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur.

Conditii de retur

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale, cd/dvd-uri, etc);

– sa nu prezinte urme de uzura, modificare sau consum atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate (cartuse imprimanta);

– sa aiba etichetele de garantie intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, certificat garantie, etc);

– in cazul sistemelor de operare licentele nu trebuie sa fie activate.

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate:

  1. Licente software
  2. Riboane si cartuse pentru imprimante.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri,

socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a

opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Retur produse defecte

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. T&C NET S.R.L. sau a prezentarii la sediul societatii cu produsul respectiv, in termen de 48 de ore de la primirea produsului.