Alege o solutie care functioneaza

Date de contact

Stiri

Un nou parteneriat de succes: TCNET – RateParity

Dragii nostri,
Asa cum v-am obisnuit, ne actualizam constant portofoliul de produse pentru a livra clientilor nostri cele mai noi si eficiente tehnologii. Astazi, dorim sa va facem cunoscuta Platforma de Optimizare a Ratei de Conversie pentru hotelieri – RateParity.
Platforma RateParity pune la dispozitia hotelierilor un set de caracteristici si instrumente care inlesnesc cresterea numarului de rezervari directe, ceea ce duce la o rata de conversie mai buna si implicit venituri mai mari. Hotelurile pot implementa numai caracteristicile de care au nevoie pentru a satisface nevoile clientilor si pentru a crea un mediu de business eficient.
>Comparare Tarife
>Chatbot AI
>Statistica Rata de Abandon
>Mesagerie Inteligenta
>Widget Recenzii
>Vouchere & Carduri Cadou
Scopul nostru este de a crea un ecosistem win-win care aduce beneficii in egala masura hotelierilor si oaspetilor. Folosind platforma RateParity, hotelierii ofera o experienta mai buna utilizatorilor, promoveaza increderea, inspirand oaspetii sa rezerve in siguranta, stiind ca au acces la cele mai bune tarife disponibile si la toate avantajele rezervarilor directe. In schimb, hotelierii controleaza distributia, preturile si promotiile speciale, bucurandu-se de venituri directe mai mari.

Despre TCNET

TCNET este unul dintre principalii furnizori de sisteme integrate de gestiune hoteliera din Romania, cu o experienta de aproape 30 de ani in implementarea solutiilor IT pentru industria Horeca. Fiind partener Infor Hospitality, ofera produse, servicii si suport 24/7 la cel mai inalt nivel de calitate pentru toti clientii sai.

In prezent, avand o baza de clienti de peste 300 de hoteluri, TCNET si-a dezvoltat si actualizat constant portofoliul de produse astfel incat solutiile la care au acces operatorii romani din industria ospitalitatii sa fie performante si competitive. LANmark, Medallion si acum Infor HMS sunt solutiile de management hotelier care au facut din TCNET un brand solid in Romania. De asemenea, sunt oferite solutii de management al restaurantelor si barurilor (suita Expressoft), solutii de vanzari si catering (Infor Events Module), sisteme de management al veniturilor (Infor EzRMS si Infor HPO), motor integrat de rezervari web si channel manger (WebHotelier), solutii de scanare automata a documentelor de identitate (Adria SCAN), instrumente de e-marketing si multe altele.

Despre RateParity

RateParity a fost creat ca o platforma intuitiva de optimizare a ratei de conversie a rezervarilor directe ce le permite hotelierilor sa utilizeze propriul site ca punct principal de vanzare. RateParity ofera o suita de instrumente de marketing inteligent care  ademeneste oaspetii sa rezerve pe siteul hotelului, mai degraba decât sa viziteze un site web tert sau un OTA.

Author

tcnet